Playstation 3
Ogłoszenia  | 20.03.2010 @17:39:42

~mackbet    20.03.2010 @17:39:42
oryginalny karton, instrukcję, bezprzewodowego pada,wszystkie kable, fakturę zakupu oraz 2 letnią gwarancję. F.E.A.R. 2: Project Origin

F.E.A.R. 2: Project Origin to obserwowana z perspektywy pierwszej osoby gra akcji, stworzona przez programistów z amerykańskiej grupy Monolith Productions. Produkt ten stanowi pełnoprawną kontynuację wydanego w 2005 r. shootera pt. F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon.

Akcja gry rozpoczyna się w dystrykcie Auburn, na pół godziny przed końcem wydarzeń przedstawionych w poprzedniej odsłonie. Tym razem wcielamy się nie w postać Point Mana, lecz w skórę Michaela Becketa, członka jednostki antyterrorystycznej Delta. Naszym zadaniem jest aresztowanie Genevieve Aristide, kierowniczki znanej korporacji Armacham, zamieszanej w niszczenie dowodów, świadczących o jej nielegalnych badaniach w dziedzinie bioinżynierii. W trakcie akcji dochodzi jednak do znanego z pierwszej części gry wybuchu, po którym budzimy się w szpitalu. Nie jest to jednak wybawienie, a szybko okaże się, że naszym podstawowym zadaniem będzie walka o przetrwanie.

Dead Space

Przedstawione w Dead Space wydarzenia opowiadają historię Isaaca Clarke’a i rozgrywają się w bardzo odległej przyszłości. Główny bohater opisywanej gry jest wykwalifikowanym inżynierem. Właściwa zabawa rozpoczyna się niedługo po tym jak Isaac wyrusza do jednego ze statków górniczych z zadaniem zbadania sygnału ratunkowego, który wysłany został z pokładu tejże jednostki.

Po dotarciu na miejsce główny bohater odkrywa, iż cała załoga została zamordowana, a kontrolę nad ciałami zabitych członków ekipy statku wydobywczego przejęły pasożytnicze istoty, reprezentujące agresywnę rasę Necromorph. Isaac musi więc nie tylko stawić czoła zmutowanym stworom, ale i wyjść cało z opresji, uciekając z opanowanego przez potwory statku. Dead Space w znacznym stopniu wzoruje się na takich kinowych klasykach gatunku, jak Event Horizon, czy Alien, oferując bardzo mroczną atmosferę rozgrywki.

Z ciekawszych innowacji warto także wspomnieć o dość nietypowych pojedynkach rozgrywanych w stanie zerowej grawitacji. Oprawa wizualna Dead Space prezentuje wysoki poziom wykonania. Najciekawiej zaprojektowano czyhające na nasze życie stwory. Nie zabrakło także futurystycznych elementów wyposażenia. Przeważnie działamy przy bardzo ograniczonym oświetleniu, co dodatkowo przyczynia się do pogłębienia uczucia niepokoju, towarzyszącego dokładnej eksploracji kolejnych pomieszczeń opanowanego przez stwory statku kosmicznego.
_______
poprostu Mackbe?
~gewof    20.03.2010 @17:41:01
ale co?
~mackbet    20.03.2010 @17:45:09
sprzedam ;] nietrafiony prezent dla dziewczyny
_______
poprostu Mackbe?
~FreshMind    20.03.2010 @17:57:01
ale za ile?
_______
Agencja Interaktywna Vision Trust / http://www.visiontrust.pl / biuro@visiontrust.pl
Forma rozliczenia: Faktura VAT.
~walleet    20.03.2010 @18:01:18
To ogłoszenie czy recenzja gier?
Btw. Kupić Plejkę dziewczynie
ostatnio edytowane: 2010-03-20 18:02:21
_______
Moje koncertowe blogowanie: http://koncertywobiektywie.pl
~mackbet    20.03.2010 @18:04:55
800 pln za calosc pudelko wszystklo caly komplecik jest gwarancja
80 gb twardy dysk jest wewnatrz
ostatnio edytowane: 2010-03-20 18:05:20
_______
poprostu Mackbe?
-oldnikon    20.03.2010 @18:07:53
800 zł przeznaczyłeś na laske i jeszcze źle ? rzuć ją stary
~ary    20.03.2010 @18:13:35
walleet, ja bym tam plejem nie pogardziła.
_______
i'm the wonder.
~Boogeyman    20.03.2010 @18:23:49
Skąd jesteś?
Jestem wstępnie zainteresowany, ale jak miałbym kupować to gdzieś za tydzień/dwa jak mi kaska za projekt wleci - jeśli jeszcze będzie aktualne oczywiście
~mackbet    20.03.2010 @18:32:03
Juz nieaktualne sprzedana dzieki ;]
_______
poprostu Mackbe?
+KatarzynaNiemczyk    20.03.2010 @18:37:44
~walleet, mój narzeczony kupił mi PS3 na urodziny, lepiej trafić nie mógł, z resztą dobrze wiedział czym uszczęśliwić starego gracza ;] nie myśl stereotypowo.
wyślij odpowiedź
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeśli nie masz jeszcze konta w digarcie, załóż je lub zaloguj się Facebookiem!

Zaloguj się przez Facebooka! Załóż konto w digart.pl Zaloguj się do digart.pl
szukaj na forum
Szukaj:
Forum:

najnowsze wątki na tym forum
przejdź do innego forum
© 2001-2012 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt