Szukam rysownika
Ogłoszenia  | 01.02.2012 @22:26:53

~troucer    01.02.2012 @22:26:53
Witam jestem studentem 1 roku informatyki i chciałbym napisać grę tekstową na telefonw tym celu poszukuję grafika który będzie potrafił narysować klimatyczne lokacje i istoty zamieszkujące świat podziemi. Styl i wykonanie dowolne Czekam na ciekawe pomysły można mnie złapać pod numerem gg: 7721683
+canvaske    01.02.2012 @22:31:51
A to za darmo czy raczej za wynagrodzenie?
_______
Nie robię projektów za 300 PLN!!!
~troucer    01.02.2012 @22:33:40
To zależy Nie przewiduje zysków z tej gry więc i nie stać mnie na wynagrodzenie dla grafika... chyba że coś wpłynie wtedy 50% należy do grafika:D
~troucer    01.02.2012 @22:36:17
generalnie myślę o aplikacji na windows fona mam też dostęp do windows marketplace i tam chciałbym zamieścić tą aplikację za jakaś symboliczna kwotę... ale na razie skupiam się na stworzeniu niż dystrybucji... projekt rusza w wakacje, gdyż obecnie ruszyła faza projektowania i rozwijania koncepcji. Prawdopodobnie będę tworzył początkowo silnik by móc mój pomysł niejednokrotnie jeszcze wykorzystać:D
~troucer    02.02.2012 @00:00:54
Hmm... Pewnie odzew będzie mały jeśli w ogóle... bo nie oferuje zarobku... ale czasem liczy się radość z tworzenia ,a nie rzemiosło za wynagrodzenie:D
#headless    02.02.2012 @00:37:00
"jeśli w ogóle... bo nie oferuje zarobku"

that's the clue!
_______
życie jest piękne.
^jesyk    02.02.2012 @01:12:55
za darmo jest radość a za pieniądze to już rzemiosło:D
lol rozumiem niby frajdę z robienia takich rzeczy, ale jak ktoś kiedyś na forum diga zauważył, poświęcenie czasu na coś takiego wiąże się z niepoświęceniem go na rzeczy, na których można zarobić
_______
-CO?
-NO.
~troucer    02.02.2012 @11:15:31
Dlatego też piszę już teraz a nie dopiero po rozpoczęciu tworzenia aplikacji by ktoś w wolnej chwili mógł powoli wykonywać graficzki:D
~troucer    02.02.2012 @14:32:51
No nic jak nikt się nie znajdzie to trudno
~KamilJakubJamroziak    02.02.2012 @15:06:05
"To zależy Nie przewiduje zysków z tej gry więc i nie stać mnie na wynagrodzenie dla grafika... chyba że coś wpłynie wtedy 50% należy do grafika:D"
_______
"i'll be lost
in a wirlwind"
~troucer    02.02.2012 @20:30:39
Co cię dziwi?... Nie przewiduję ,bo nie piszę gry z myślą o zysku lecz dla przyjemności jak ją ukończę zastanowię się co z nią zrobię ,czy udostępnię for free czy za forsę...
~DariusRygiel    20.02.2012 @09:41:57
Piszesz o zarobku, że może być albo nie. W ostatnim poscie piszesz, że się zastanowisz czy udostępnisz za free czy za kasę. Sorry, ale nie sadzę, aby ktoś osobie nieznajomej poświęcał swój czas i talent dle jej osobistej korzyści. Za pracę należy się wynagrodzenie i koniec, a artystów, szczególnie rysowników tratkuje się w tym kraju jak stado wyrobników którzy mają się cieszyć choćby z samego faktu możliwości tworzenia, nawet za free. Ucziwie by było określić dokładnie oczekiwania i podać stawkę za robotę. A to, czy będzie ci sie chciało na tym zarabiać, czy nie to juz twoja osobista sprawa, bo takim ogłoszeniem kompromitujesz się, a wręcz obrażasz innych...
~AcidoneBloogPL    23.02.2012 @15:33:44
dokładnie j.w.
wyślij odpowiedź
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeśli nie masz jeszcze konta w digarcie, załóż je lub zaloguj się Facebookiem!

Zaloguj się przez Facebooka! Załóż konto w digart.pl Zaloguj się do digart.pl
szukaj na forum
Szukaj:
Forum:

najnowsze wątki na tym forum
przejdź do innego forum
© 2001-2012 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt