Zarejestruj się!
Użytkownik:
Hasło:

Scyzoryk
Inne  | 18.08.2007 @11:09:36

^Jalokim    18.08.2007 @11:09:36
Stare, ale jare. Juzem to kiedys na DA wrzucał ale poleciało i se własnie dopiero teraz uświadomił, że zapewne przez wulgaryzmy Tak wiec chwale sie jeszcze raz tą TRU akcją:

Oto co się dzieje kiedy Jałokim przyspiduje w robocie i znajdzie wolną chwile, która to mu nie pasuje, bo przeca Jałokim coś robić musi! Tak wiec obczaiłem odpad z listwy dociskowej i wtem pizgła mnie wizja w potylice... Ujrzał żem w niej SPLENDOR TYSIĄCA SŁOŃC ODBITYCH W OSTRZU MIECZA! Jako mi się wełbie udumało, tako się niechybnie stało... Warunki były ciężkie, przez stresu atmosferę. Gdyby boss mnie nakrył na wykuwaniu diabelskiego ostrza, to poleciałbym odraz z roboty (w minioną sobote wywalił 6 osób z 14-stoosobowej zmiany bo mu podpadły). Przez to wszystko jest niedopracowane i nieprzemyślane. Trza było działać szybko i mogłem korzystać jedynie z takich narzędzi jak kombinerki i piła tarczowa będąca moim stanowiskiem pracy. Ostrze jest cholernie krzywe, bo musiałem jedną ręka pochwycić wajchę, za pomocą której wychylałem tarcze piły z głowicy, a drugą przeciągałem po tarczy profil będący zalążkiem ostrza. Gdybym miał szlifierke kontową... Ale cóż... miecz i tak jest poważnie ostry i jestem z niego cholernie dumy, bo jest po ciulu TRU! Całość powstała z kompletnie zbędnych odpadów, wszystkiego co znalazłem pod nogami, na złomie i w kontenerze z odpadami profili aluminiowych. Pochwę pozszywałem za pomocą zszywek odzyskanych z papierów z wykonanych zleceń. Powpinałem je dłońmi dociskając kombinerkami. Kiedy zabrakło mi zszywek to zrobiłem se własne z odpadków spoiwa do migomatu, a bardziej skomplikowane połączenia, wykończenia itp. zrobiłem z tego co mi odpadło przy tworzeniu ostrza z profilu 152051 oraz siakiegos drutu (ok. 3,5 mm), co to mi się gdzieś tam pałętał pod nogami. Pochwa i pas zrobione są z takiej jakby tektury, właściwie to czegoś pomiędzy plastikiem, a tekturą. Leży to takie na palecie pod profilami, z których wycinamy elementy do okien i drzwi PCV, coby się nie poobijały zanadto

Ich bin so krejg!

---
polecam również Zwierzyniec:  www
a tak ostatnio się bawię:  www
ostatnio edytowane: 2008-08-01 17:20:16
_______
Zdaje sobie sprawę z tego że jestem ujem, ale życie bez uja byłoby smutne.
^lilienn    18.08.2007 @11:12:48
jarejare
_______
no. kuam.
^sleepwalker    18.08.2007 @11:14:24
załamujesz mnie .. pokazał byś jak się dzieci robi czy bimber pędzi :P
_______
A tak chciałem zareklamować nową artystkę
PsotnicA  www/
~sinq    18.08.2007 @11:15:53
haha dobre ! rządzisz :D
_______
Czasem coś narysuje...
~Nood    18.08.2007 @11:22:09
zasluzyles na miejsce na billboardach Castoramy zaraz obok Adama Słodowego :D
_______
"Computer games don't affect children; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, swallowing magical pills and listening to repetitive electronic music."-- Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
^Jalokim    18.08.2007 @11:33:38
Sleep ---> ale wtedy znów by usunęli ;(

Nood ---> Adam Słodowy?
ostatnio edytowane: 2007-08-18 11:35:15
_______
~Nood    18.08.2007 @11:42:15
bez jaj ze nie znasz Adama Słodowego ;S ...  www

nigdy nie zapomne jak dostalem w wieku 7dmiu lat "Adam Słodowy - Zrób to sam" ... nic w domu nie bylo bezpieczne ... caly czas cos potrzebowalem do nowej konstrukcji [;
_______
"Computer games don't affect children; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, swallowing magical pills and listening to repetitive electronic music."-- Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
^Jalokim    18.08.2007 @11:48:17
a no fucktycznie... było coś takiego ale za cholere nie pamiętałem nazwiska tego typa, to źle, bo być mozę to on sie przyczynił do moich zdolności. Chociaż zawsze myslałem że to zawodówka.
a teraz se buduje mały warsztacik w domowym zaciszu:
szkoda że nie mam jakiegoś pomieszczenia wiekszego, w którym możnaby nasyfić, bom juz uzbierał kase na grubsze sprzęty
_______
~Nood    18.08.2007 @11:50:12
muahahahah .... nowe bardziej poreczne narzedzia do PS`a ?? :D
_______
~klymson    18.08.2007 @12:07:32
Jak sie brac za takie rzeczy, to juz porzadnie  www/
^Jalokim    18.08.2007 @12:16:52
Nood ---> sądzę żę potraktowanie tymi narzędziami monitora nie dawałoby oczekiwanych efektów To raczej do prac domowych i byc może rzeźbienia. Już ta szlifierka w tych kwestiach się sprawdziła niesamowicie dobrze Kocham ją

Klymson ---> chyba żartujesz tu nie chodziło o zrobienie miecza, tylko o samo robienie, o czerpanie frajdy z bezsensu i ryzyka wynikajacego z tej akcji, oraz o użyte materiały. Zdaje sobie sprawę z tego że miecz jest przeczerstwy, nie trzeba mnie o tym uświadamiać
ostatnio edytowane: 2007-08-18 12:28:12
_______
~Bogul    18.08.2007 @12:33:05
fajne fajne
_______
'Cry some more!'
~Reya    22.09.2008 @01:57:19
Przeczerstwy? Jest zajebisty! :D
_______
never inside
~myotis    22.09.2008 @02:11:16
o stary, uratujesz polska gospodarke :D
_______
Fast life - young die !!!!

/Manhattan Crew/
szukaj na forum
Szukaj:
Forum:

najnowsze wątki na tym forum
przejdź do innego forum

!twardowskimarcin

© 2001-2010 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.5.80 Chocolateee
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt