Zaloguj się przez Facebooka! Zarejestruj się!

System Of A Down
Grupa otwarta



o grupie
Wielbiciele SYSTEM OF A DOWN łączcie się

Oficjalna strona zespołu - http://www.systemofadown.com
Nieoficjalna strona (po polsku) - http://www.soad.fan.pl

Dla niewtajemniczonych: SOAD to amerykański zespół muzyczny. Grupa gra metal alternatywny z elementami ormiańskiego folku.
Obecni członkowie: Serj Tankian, Daron Malakian, Shavo Odadjian, John Dolmayan.

Dyskografia:

- System of a Down (1998)
- Toxicity (2001)
- Steal This Album! (2002)
- Mezmerize (2005)
- Hypnotize (2005)

!!!NEW!!!
...Wokalista Serj Tankian wydał 23 października 2007 roku swój pierwszy solowy album który nosi nazwę "Elect the Dead"...



właściciel











stało się w grupie
~Shyann dodała do grupy digart inna kwestia I.
4 tygodnie temu
~Shyann dodała do grupy digart balonowy deszcz.
18.06.2017, @23:10:25
~Shyann dodała do grupy digart małe sprawy.
17.06.2017, @22:40:18
~Shyann dodała do grupy digart Agnieszka.
16.06.2017, @22:34:35
~Shyann dodała do grupy digart przychodzę w pokoju.
15.06.2017, @23:55:58
~Shyann usunęła z grupy digart kilka pytań do siebie.
30.05.2017, @20:22:56
~Shyann dodała do grupy digart kilka pytań do siebie.
30.05.2017, @20:22:44
~Shyann dodała do grupy digart nie.
27.05.2017, @09:30:48
~Shyann dodała do grupy digart skomlę.
20.05.2017, @22:53:16
~Shyann dodała do grupy digart pędraczek chmielowiec.
17.05.2017, @22:51:16


© 2001-2017 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt