Zaloguj się przez Facebooka! Zarejestruj się!

System Of A Down
Grupa otwarta



o grupie
Wielbiciele SYSTEM OF A DOWN łączcie się

Oficjalna strona zespołu - http://www.systemofadown.com
Nieoficjalna strona (po polsku) - http://www.soad.fan.pl

Dla niewtajemniczonych: SOAD to amerykański zespół muzyczny. Grupa gra metal alternatywny z elementami ormiańskiego folku.
Obecni członkowie: Serj Tankian, Daron Malakian, Shavo Odadjian, John Dolmayan.

Dyskografia:

- System of a Down (1998)
- Toxicity (2001)
- Steal This Album! (2002)
- Mezmerize (2005)
- Hypnotize (2005)

!!!NEW!!!
...Wokalista Serj Tankian wydał 23 października 2007 roku swój pierwszy solowy album który nosi nazwę "Elect the Dead"...



właściciel











stało się w grupie
~Shyann dodała do grupy digart ...
21 godzin temu
~Shyann dodała do grupy digart uciekaj skoro świt.
2 dni temu
~Shyann dodała do grupy digart Listopad.
04.11.2017, @19:41:30
~Shyann dodała do grupy digart ...
17.10.2017, @01:16:55
~Shyann dodała do grupy digart ...
14.10.2017, @22:15:44
~Shyann dodała do grupy digart S.
10.10.2017, @23:30:58
~Shyann dodała do grupy digart ...
02.10.2017, @14:23:17
~Shyann dodała do grupy digart M.
01.10.2017, @22:48:52
~Shyann dodała do grupy digart chatka Puchatka.
26.09.2017, @22:54:14
~Shyann dodała do grupy digart ...
25.09.2017, @00:08:27


© 2001-2017 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt