Makrofotografia HQ
Grupa otwarta

o grupie
Grupa najlepszych twórców działu makro.

właściciel

moderatorzy

Co was najbardziej cieszy w robieniu zdjęć...
13.10.2009 @11:18:40

~pu5z3k    13.10.2009 @11:18:40
Tak jak w temacie. Do czego dążycie robiąc makro fotki i co sprawia wam największą satysfakcje ?

Zapraszam do wypowiadania się
~Smiter    14.10.2009 @18:39:17
Robiąc fotki makro dążę do osiągnięcia perfekcji (która i tak jest niemożliwa bo do każdego zdjęcia można się przyczepić ;]). A największą satysfakcje sprawia mi odnalezienie wyszukanego okazu i zrobienie mu takiego zdjęcia żeby mi się podobało podczas oglądania na kompie. Do tego jak się jeszcze innym podoba to jest już MAX ;]
_______
Więcej na http://www.zakjakub.com
~mirazm    20.10.2009 @20:22:44
Przyroda to wielki układ który działa nieustannie i trzeba nań patrzeć jak na całość składająca się z mnóstwa elementów. Przede wszystkim to ulotność chwili. Największa satysfakcja jest zatrzymanie wzroku widza, na czymś co w rzeczywistości jest zwyczajnie niepostrzegalne, a co jest zmienione w dzieło sztuki dzieki fotografi Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesów !!!!
_______
Gdyby tak można sfotografować nasze sny!
~Torun84    03.01.2010 @19:31:34
Dla mnie najważniejszy jest rozwój, dążenie do perfekcji w odzwierciedlaniu piękna "małej" przyrody w jak najlepszej jakości. Muszę szczerze powiedzieć że makrofotografia wciąga strasznie Największą satysfakcję daje mi to, gdy ktoś mi powie, napisze pod zdjęciem że cała jego rodzina śledzi z zainteresowaniem moją galerię oczekując nowych obrazów Polskiej przyrody. Jesteśmy przecież w jakimś stopniu przyrodnikami
Pozdrawiam serdecznie
~Smiter    15.01.2010 @23:28:08
I właśnie to mnie w makro najbardziej dobija... Że jesteśmy i pozostaniemy tylko przyrodnikami... A taki jeden z drugim sfoci jakąś laskę czy widoczek i wielki artysta i jeszcze za to kasę ciągnie.
_______
Więcej na http://www.zakjakub.com
~ROBAK76    25.07.2010 @18:10:39
mnie makrofotografia wciągneła bardzo,przede wszystki dążę do coraz lepszych kadrów i osiąnięcia jak najlepszej jakości.z drugiej strony daje mi bezpośredni kontakt z przyrodą ,od dzieciństewa ciągnie mnie do owadów i na pewnym etapie życia weszła w moje życie wraz z fotografią.daje ogromną satysfakcję gdy nasze fotki komuś się podobają i cieszy efekt naszej pracy poprzez fotografię
_______
Nie każdy uzna ,że Twoje prace są najlepszym co wymyślono po krojonym chlebie.Wstaw zdjęcie i pozwól kazdemu kto je zobaczy powiedzieć o nim co chce .To nie jest zajęcie dla wrażliwców.Joe McNally.
~ramoneska    25.07.2010 @23:04:54
W makro podoba mi się to, że często można zobaczyć to, czego nie widać dobrze gołym okiem. Nie posiadam super sprzętu, ale staram się robić zdjęcia najlepiej jak umiem. Dużo obserwuję i staram się uczyć ciągle czegoś nowego. Z reguły z własnych zdjęć jestem zadowolona bardzo krótko, jestem bardzo krytyczna zarówno w stosunku do siebie, jak i do innych Dążę do zrobienia zdjęcia, które kiedyś da mi dużo satysfakcji (ale nie w ilości rewelacji na digarcie, bo to nie ma dla mnie znaczenia), nic więcej.
wyślij odpowiedź
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeśli nie masz jeszcze konta w digarcie, załóż je lub zaloguj się Facebookiem!

Zaloguj się przez Facebooka! Załóż konto w digart.pl Zaloguj się do digart.pl
© 2001-2012 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt