lomografia
Grupa otwarta

o grupie
lomo, holga i inne toycamery :D

właściciel

moderatorzy

SKANOWANIE - WAŻNE !
03.03.2010 @21:11:02

~JanKazimierz1    03.03.2010 @21:11:02
Mam do was wielką prośbę . Mam Lubitela 166b i włożyłem do niego mały film . Wywołałem tylko pojawił się mały problem . Żaden zakład foto nie potrafi mi zeskanować tego filmu dobrze na długość i z perforacją bez tego cały urok szlag trafi ...........

Iii .. Muszę sam zeskanować ale nie mogę jakoś . Dlaczego? Kupiłem jakiś miesiąc temu nie myśląc wtedy o tym kombajn firmy hp do skanowania , drukowania itd.. Skanuje ślicznie tylko .. Program który mam nie uwzględnia czegoś takiego jak ustawienie że będę skanował negatyw i nie ma mowy żeby coś wyszło bo próbowałem na wszystkie sposoby ..

MOJA PROŚBA ::
Czy ktoś był by tak miły i dał mi link do jakiegoś programu darmowego do skanowania dzięki któremu będę to mógł uczynić był bym mega wdzięczny .
2 sprawa .. da się to zrobić bez jakiejś przystawki ? Jeśli nie to kolejny spory problem bo problemy z kasą mam małe teraz :/ da się może jakoś bez niej coś wykombinować ?? Ostatecznie proszę o link do allegro

Bardzo dziękuję za pomoc z góry
Jeśli możecie odpiszcie mi wiadomością prywatną bezpośrednio do mnie bo to ważne .

Dziękuję!
Bless!
wyślij odpowiedź
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeśli nie masz jeszcze konta w digarcie, załóż je lub zaloguj się Facebookiem!

Zaloguj się przez Facebooka! Załóż konto w digart.pl Zaloguj się do digart.pl
© 2001-2012 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt