Proponuję tak jak ostatnio zrobić -GRILLPARTY- nad odrą, smażenie kiełbasek,różnorodnego mięska bądź kukurydzy oczywiście przy woltażowych trunkach i różnorodnych pogaduchach, ostatnio nie dopisała nam pogoda a niby było ok, więc nie zaszkodzi spróbować jeszcze raz. Szukam ludzi zainteresowanych,proponuję 8sierpnia w sobotę,proszę się wpisywać. Grill miałby się odbyć na Wałach Odrzańskich przy moście Trzebnickim (tym samym miejscu co ostatnio)
Grill nad Odrą przy moście Trzebnickim 8.08.2009 sobota.
Start godzina 17:00 .
UWAGA!!!!!
Mam ogromną prośbę!
NIE PISAĆ I NIE ŻALIĆ SIĘ KOGO CZEGO NIE BĘDZIE. Mnie to rybka czy jesteś u babci na imieninach w tym czasie,na ślubie nad wodą czy stąpasz po chmurkach.
Jak również nie pisać bezsensu o zmianie terminu.
Zasada jest taka: WPISUJA SIE LUDZIE KTORZY BEDA I MAJA ZAMIAR PRZYJSC . a Ci którzy nie mogą,bo nie mogą bo bo i bo... czytają grzecznie posta i spokojnie odchodzą z płaczem i rękoma w kieszeni żałując że nie zaszczycą nas swoją szlachetną obecnością na naszym wspaniałym Grylu :-]
Wstępna lista ludzi którzy mają być. Twardo robię Grilla nawet jak będą dwie osoby
~Iohanna-5znajomych. póki co najpewniejsza osoba,tak trzymać
~tancereczka15?
~gitara0?
^Vermil?
~luhso - luhso też dał pewny głos,więc nie masz wyjścia kolego :P
~peha-2znajomych. no peha masz peha dałeś słowo to musisz być:-]
~kobietapodla - choł choł coraz więcej nas
a dla rozbitków którzy w ostatniej chwili rozmyślą się i będą jednak chcieli przyjść , zostawiam numer telefonu pod który możecie dzwonić,nie bać się pytać co i jak. Ludzie którzy będą na stoprocent też mogą zapisać numer jak coś się stanie
Grill odbędzie się !!!!8sierpnia!!!!! - przepraszam wcześniej za pomyłkę.
Najprawdopodobniej załatwię namiot imprezowy-plenerowy w razie deszczu będziemy mogli się tam zmieścić do tego spróbuje też zmotać ławostoły/piwostoły i gigantycznego Grilla, wszystko będzie wypożyczane z cateringu. Prosiłbym tylko o przyniesienie jakiejś rozpałki i troszkę węgla bo to będzie nie mały grill.
Do tego przydałoby się wziąć coś na komary bo ostatnio strasznie atakują!
Oczywiście alkohol i jedzenie we własnych zakresie.
Więc kto w końcu przyjdzie,wynajmuje sprzęt z cateringu i dobrze by było wiedzieć ile osób się zjawi....
Jeszcze mam prośbę ,poślijcie tego posta ludziom obserwowanym,znajomym na digarcie z wro, może zrobi się liczniejsza grupa! a Ty Vermil nie nawalaj,tylko bądź!
Info do osób z grupy wrocławskiej było dobrym pomysłem i nawet dotarło (:P) tylko ja na ten przykład niestety nie mogę, bo będę w pracy a zapowiada się ciekawie z tym wypożyczaniem. Życzę udanej imprezy i wysyłajcie takie infa
ha, dzięki za wiadomość, chętnie bym się zjawiła ale na ślub idę tego dnia... niestety sobota ślubiasta - zwłaszcza latem...
myślę, że w przyszłości może lepiej niedziela?