Bullet Ballet
Grupa otwarta

o grupie
Grupa dla wszystkich, dla których nie ważne jest nie zmienianie magazynków w filmie. Podstawą są dobre strzelaniny i wybuchy aniżeli społeczne problemy górników z Nairobii. Liczba zużytej amunicji w filmie jest większa niż ludność Chin itp.
Czyli dla wszystkich miłośników filmów w stylu Johna Woo.
Hong Kong movies rulez!

właściciel

nowe ciekawe pozycje HK
24.04.2008 @10:02:03

~Sk00tie    24.04.2008 @10:02:03
Przede wszystkim i w szczególności polecam nowy produkt mojego idola Johnniego To - Mad Detective, absolutna rewelacja i przełąmanie typowej konwencji kryminalnego kina media asia team serwowanego przez Milkyway. To zdecydowany mustsee.

Polecam również The Assembly ( pol tł. "Zbiórka" czy cokolwiek ), fantastyczne kino wojenne, zdjęcia oskarowe. Temat propagandowo-dręczący ale kreacje i zdjęcia rekompensują wszystko.
_______
tak myślałem...
~Sk00tie    24.04.2008 @10:03:07
btw, wciąż nie mogę dopaść napisów do Triangle (Johnnie To) i szlag mnie z tym trafia.
_______
tak myślałem...
~Sk00tie    12.08.2008 @14:25:30
z nowości oglądniętych: Koreański "CHASER", bardzo dobry kawał kina w stylu Piły aczkolwiek z azjatyckim humorkiem.

Namierzyłem też doskonałe 2 tytyuły - koreański SOME (2004)
http://i15.photobucket.com/albums/a379/MissKazzy/3191pg7.jpg oraz japoński LAST DROP OF BLOOD http://www.avistaz.com/wp-content/2008/02/juseief2.jpg

Szkoda tylko że tak trudno je złąpać na sieci, dajcie znać jak coś upolujecie z tych tytułów dwóch. Dzięki.
_______
tak myślałem...
wyślij odpowiedź
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeśli nie masz jeszcze konta w digarcie, załóż je lub zaloguj się Facebookiem!

Zaloguj się przez Facebooka! Załóż konto w digart.pl Zaloguj się do digart.pl
© 2001-2012 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt