Ja będę :D!!!. Kurcze to poniedziałek i trzeba zajęcia będzie olać.... jakoś mi nie żal zajęć he he. Ciesze się jak nastolatka z koncertu tokio hotel. W końcu To jest wydarzenie jak by nie patrzeć. Mam nadzieje że to zapowiedz innych wydarzeń muzycznych około elektronicznych tego kalibru. Jeszcze kilka miechów temu na koncercie Bad Sectora na Festiwalu Industrialnym we Wro myślałem sobie że fajnie będzie jak by AE przyjechali na koncert do PL. A teraz trzymam bilet w ręku i mam rogala na twarzy. Swoją drogą Bad Sector to też było wydarzenie. Koncert wgniótł mnie w ziemię! Do tego nabyłem drogą kupna trochę fajnych albumów. Ciekawe czy płytki będzie można kupić i na tym koncercie....
Pozdro dla wszystkich ^_^
Jako że już mam bilet to jestem obowiązkowo. Jako że do grupy należy jeszcze pięć osób sądzę, że wszyscy będą Czy ktoś wie o konkretnej liście utworów na koncert ? Podobno będą promować najnowszy album, moim zdaniem jest dość przeciętny ale mam nadzieję, że i z untilted zagrają kilka utworów.
Nie powiem że mi się całkiem nie podobało...było ok.....jak na imprezę,
DJ set...ale bardzo słabo jak na Koncert i wypad do Katowic a szkoda....
Nie mam może takiej traumy jak Zamar i nie rzuciłem w kąt płyt... ale to tylko dlatego że spodziewałem się trochę takiego obrotu spraw...po cichu by nie zapeszać...
Czasem marzenia senne widziane w świetle dnia tracą swoją magię....
ale nadal można do nich powracać gdy zapada zmrok...
Więc wszystko to co piękne w muzyce AE nadal żyje na albumach, w głębi
głośników i słuchawek......