zaproponuję więc
W sobotę szesnastego, od barbarzyńskiej godziny dziesiątej rano, dziać się będzie Jarmark Anielski, wraz z imprezą plenerową w tle (niedaleko baszty), o temacie przewodnim "krótkofalówka". Więcej do poczytania http://www.nowysacz.pl
Ja na pewno na obydwu imprezach się pojawię, prawdopodobnie tylko przelotnie, ale ewentualny zlot można by pod to podpiąć. Trzeba się jedynie zastanowić co robić później, gdzie się zebrać no i ogólny plan nakreślić. Propozycje?
No to zrobimy już w roku szkolnym - np: w połowie września. Chodzi o to żeby zebrać ludzi i poinformować adminów digarta żeby wiedzieli o owym zlocie. Tylko z 10 osób pasuje załatwić lub więce Ja na ostatnim zlocie co był na Offie widziałem tylko 6 Ale się odbył Upominki były :D
Ludzi się załatwi przez pw. Póki co, o zlocie wiemy tyle, że będzie w Nowym Sączu.
Doświadczenia w tym temacie nie mam za grosz, więc nie wiem co na takim zlocie można robić, a co za tym idzie nie wiem co proponować.
Przecież nie będziemy przez 3 godziny siedzieć u argasińskiego
Spokojnie, poinformujemy digart o zlocie i podeślą nam kilka rzeczy może typu : naklejki, przypinki. Co na zlocie? No proste osoby które chcą się napić coś tam sobie kupują i piją. Potem możemy wyjść w plener osoby które posiadają jakieś aparaty nie koniecznie profesjonalne, robimy zdjęcia i dyskutujemy, zapoznajemy się i w sumie wszystko wychodzi w trakcie.
Propozycje zlotu mile widziane, mam zamiar to zgłosić do digarta jako oficjalny zlot aby otrzymać jakieś gadżety dla was więc podawać konkrety i zapraszać innych.