Zaloguj się przez Facebooka! Zarejestruj się!

MIĘSKO
Grupa otwarta



o grupie
Grupa ta zrzesza członków - fanów i wielbicieli mięsa. Celem jej powstania jest wymiana doświadczeń i wrażeń w związku z konsumpcją mięsa, a także dzielenie się przepisami i sposobami przyrządzania mięsa.

Fotografujemy, opisujemy i portretujemy mięso. przedstawiamy je we wszelkich możliwych formach artystycznych.

WOŁOWE:
Ćwierci wołowe z bydła młodego i dorosłego
Ćwierci wołowe kompens vac
Elementy wołowe:
- antrykot Z/K
- antrykot B/K
- kark B/K
- szponder
- mostek
- łopatka
- goleń
- udziec wołowy B/K
- łata
- rostbef
- polędwica
- ligawa
wołowina kl. I i II

WIEPRZOWE:
- głowa (ryj)
- podgardle
- słonina
- karkówka
- mostek
- schab
- biodrówka
- polędwiczka
- żeberka
- boczek z żeberkami
- łopatka wieprzowa
- szynka
- golonka
- noga
- ogon

DROBIOWE:
- Cały kurczak
- Ćwiartka z nogą
- Udo z kością
- Pierś
- Cała noga
- Filet z piersi
- Filet z piersi bez skóry
- Podudzie (pałka)
- Skrzydełka i podział
- Podroby


właściciel






Do tej grupy nie ma jeszcze przypisanych galerii.


Niestety nie ma jeszcze żadnego filmu w tej grupie



stało się w grupie
~gowniaki dodała do grupy digart zdrada
27.12.2016, @13:11:11
~gowniaki dodała do grupy digart Cza cza
08.11.2016, @01:39:24
~gowniaki dodała do grupy digart tany
15.10.2016, @01:48:12
~TanczacWCiemnosciach dodał do grupy digart MUTANT III
08.09.2016, @16:04:59
~gowniaki dodała do grupy digart cytryna
07.09.2016, @11:03:32
~TanczacWCiemnosciach dodał do grupy digart MUTANT II
05.09.2016, @16:40:29
~TanczacWCiemnosciach dodał do grupy digart MUTANT.01
03.09.2016, @15:29:40
~gowniaki dodała do grupy digart enigma
21.07.2016, @00:38:03
~gowniaki dodała do grupy digart malibu
06.05.2016, @00:06:20
~gowniaki dodała do grupy digart p?
14.04.2016, @23:26:54


© 2001-2017 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt