Zaloguj się przez Facebooka! Zarejestruj się!

EuroGastro 2010
fotografia  |  reportaż  |  cukiernictwo  |  deser  |  kulinaria  |  palnik


Targi EuroGastro 2010



komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować.

Jeśli nie masz jeszcze konta w digarcie, załóż je lub zaloguj się Facebookiem!
 
Zaloguj się przez Facebooka! Załóż konto w digart.pl Zaloguj się do digart.pl
~gemox Podoba mi się    26.03.2010 @20:57:15
super
~grzegorzwalczak    26.03.2010 @10:05:15
przypalony cukier czyli karmel, bardzo smaczny deser o smaku cytrynowym!
_______
nie uznaje wazeliniarstwa, wiec piszę gniotom, że są gniotami...
~zaspalyy Podoba mi się    26.03.2010 @10:03:33
przypalany budyn
~centy    26.03.2010 @10:01:54
creme brulee na szybko
© 2001-2017 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt