Poprzedni digart tego użytkownika Wszystkie digarty tego użytkownika Następny digart tego użytkownika
the birds
!junemiller | fotografia / moda





corvus corax - największy z krukowatych, wielkości jastrzębia, znacznie większy od wrony i gawrona. Wystepuje na terenach Eurazji, Polnocnej Afryki, Azji Srodkowej, polnocnej i wschodniej czesci Ameryki Polnocnej i Grenlandii. Pozywienie: owady, plazy, gady, male ssaki, jaja ptasie i nasiona.



Przypisanie sobie autorstwa całości lub części cudzej pracy, jej deformacja lub edycja bez zezwolenia autora
podlega karze grzywny, ograniczeniu wolności lub pozbawieniu wolności do lat 3.